Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toroslar Belediyesi, Bilim Şenliği'nde stant açtı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 2.Uluslararası Mersin Bilim Şenliği'nde stant açtı. Belediyenin standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

        Mersin Üniversitesi koordinasyonunda Yenişehir CNR EXPO Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış programına katılan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi standını ziyaret eden katılımcılarla yakından ilgilendi. Türkiye'de ilk defa Toroslar'da kurulan ve dünyada dördüncü merkez olan yoğunlaştırılmış güneş enerjisinden elektrik enerjisi üreten güneş enerjisi santralinin tanıtımının yapıldığı ve sanal gerçeklik gözlüğünün yer aldığı stantta, tarihi en eski 480 milyon öncesine dayanan fosillerin sergisi dikkat çekerken, katılımcılara içerisinde deneylerin bulunduğu kitapçık da hediye edildi.

        Toroslar Belediyesi olarak göreve geldikleri 13 yılda halka daha hızlı, verimli ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla teknolojik gelişmişlikleri yakından takip ettiklerini belirten Başkan Hamit Tuna, özellikle gençlerin bilime yönelmesini çok önemsediklerini ve bu kapsamda çeşitli çalışmalar yaptıklarını, etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

        8KYM-Y)

        07.06.2017 17:20:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler