Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler, Sancaktepe Genç Gelecek'le üniversiteye hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sancaktepe Belediyesi bünyesindeki Gençlik Merkezlerince 2011 yılından itibaren ücretsiz olarak devam eden YGS-LYS kursları sayesinde 6 bin 88 öğrenci üniversiteye yerleşmenin mutluluğunu yaşıyor.

        12'nci sınıf ve mezun statüsündeki öğrencilere verilen üniversite hazırlık eğitimlerinde gençler, alanında uzman eğitmenlerle sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinden üniversiteye hazırlanıyor.

        Hazırlık sürecinde danışman eğitmenlerimiz, öğrencilerin yanı sıra velilerle de sürekli irtibat halinde olup gençlerin durumu hakkında onlarla bilgi alışverişinde bulunuyor. Sancaktepe Genç Gelecek'te üniversiteye hazırlık eğitimi alan gençler, danışman eğitmenlerinin kendilerine sunduğu rehberlik hizmetinden de faydalanıyor. Ayrıca deneme sınavları, birebir rehberlik-danışmanlık hizmeti, motivasyon seminerleri, üniversite gezileri, eğitim kampları hizmetleri de veriliyor. Bu emekler neticesinde geçtiğimiz yıllarda öğrenciler üniversitelerin tıp, mühendislik, hukuk, psikoloji, hemşirelik, mimarlık, öğretmenlik gibi çeşitli bölümlerine yerleşti. Böylelikle Sancaktepe geleceğimizin teminatı bu gençlerimiz sayesinde eğitimle büyümeye devam ediyor.

        Öğrencilere akademik derslerin yanı sıra onların fiziksel, zihinsel gelişimlerini destekleyecek kültür, sanat, müzik, spor branşları başta olmak üzere 24 kulüp 59 branşta ücretsiz eğitimlerin verildiği Genç Gelecek Gençlik Merkezleri, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen gençleri bekliyor.

        (ÖY-SÜ-Y)

        07.06.2017 17:32:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler