Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyceğiz'de amaç ata sporunu yaşatmak

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Köyceğiz Belediyesi, gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu "Güreşi" yaşatmak için eğitim vermeye devam ediyor.

        Toparlar Mahallesindeki Belediye güreş salonunda, güreş antrenörleri Kenan Aydın, Kürşat Çimen, Vildan Şener tarafından kız ve erkek öğrencilere eğitim veriliyor.

        9-16 yaş arası kız ve erkek öğrencilere yönelik hafta içi her gün 17.30-19.30 saatleri arasında devam eden güreş kursuna, müracaatlar ise Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılabilir.

        - İlk antrenman, ilk heyecan

        Salonda devam eden kursların yanı sıra sezonun ilk yağlı antrenmanları başladı.

        Toparlar Mahallesi Kazancı Kaptan Dinlenme tesislerinde ilk antrenmanı izleyen Başkan Ceylan amaçlarının ata sporu yağlı güreşi yaşatmak olduğunu vurgulayarak, "Alt yapıda birçok sporcumuz yetişiyor, katılım ve her şey çok güzel gidiyor. Ayrıca velilere çok teşekkür ediyorum, çocuklarımızın başarıları olacağına inancımız tam" dedi.

        (CC-MB-Y)

        07.06.2017 18:42:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler