Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da muhtarlar iftarda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Biga'da muhtarlar, Biga Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Köşdere otelinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah, Belde Belediye Başkanları, köy ve mahalle muhtarları katıldı. Kaymakam Görgülüarslan burada yaptığı konuşmasında, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan bu mübarek ayda bizler böyle masalar etrafında bir araya geliriz. Bizi biz yapan değerleri bir kez daha hatırlarız. Bizler arzu ederiz ki bu ayda gerçekleşmiş olan o güzellikleri, o birbirine omuz vermeleri esasında hayatımızın tamamına dahil olmasını arzu ederiz ama maalesef bizler bu güzellikleri zaman içerisinde unuta geldik. İyi ki ramazan ayı var bu aylarda insanlar kendi duygularını hatırlar hale geliyorlar. Dünyanın telaşı içerisinde maalesef akıl etmediğimiz kalp kırmalar maalesef bu telaşın içerisinde gerçekleşiyor. Ümit ediyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz bütün güzellikler hayatımızın tamamına geçmiş olsun" dedi.

        (GD)

        07.06.2017 23:04:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler