Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka'da 2 bin Roman iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Murat İşçi

        İZMİR (İHA) - Ramazan ayının hareketini tüm ilçeye yayan Karşıyaka Belediyesi, Roman vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

        Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarında Karşıyakalıları bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez Örnekköy'de yaşayan Romanlara iftar sofralarını paylaştırdı. İftara Başkan Akpınar'ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Pazar yerinde gerçekleştirilen etkinlik için dev sofralar kuruldu ve yaklaşık 2 bin Roman vatandaş bir araya geldi. Ney dinletisinin ardından, dualarla iftar yapan Örnekköylüler, Ramazan ayının bereketini paylaştı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Akpınar, iftara katılanlarla fotoğraf da çektirdi.

        Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Ramazan ayının tüm güzelliklerini Karşıyakamızda birlikte paylaşıyoruz. Bugün bu bereketli soframızda Roman kardeşlerimiz ile buluştuk. Huzur ve kardeşlik içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz" dedi.

        (HG-Y)

        08.06.2017 10:28:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler