Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Arslan site yönetimleriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ahmet Taner Kışlalı Mahallesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçeyi mahalle mahalle gezmeye devam ederken, Arslan bu kez de Ahmet Taner Kışlalı Mahallesinde başta siteler olmak üzere park ve bahçeler, yeşil alanlar, altyapı ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        Başkan Arslan'a incelemeleri sırasında teknik başkan yardımcısı ve müdürlerde eşlik etti. Mahalle Muhtarı Habib Agşahin ile birlikte Emek, Barış Anılkent, Onur, Kültür ve Eğitimciler sitelerinin yönetimleriyle de bir araya gelen Arslan, site yönetimlerinin taleplerini dinleyedi.

        Başkan Hasan Arslan, site yönetimleriyle yaptığı toplantılarda ilçede yürütülen çalışmaları yakından takip etmeye, vatandaşa hizmetin en iyi koşullarda sunulmasına özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Arslan, "Belediye başkanlığına talip olmak yapılan hizmet ve projeleri yakından takip etmek, vatandaş memnuniyetini yerinde tespit edebilmektir. İlçemizde vatandaşlarımızı mutlu edecek birçok projeye imza atıyoruz. Mahallelerimiz ve sokaklarımız sahipsiz değil" dedi.

        (HG-Y)

        08.06.2017 10:48:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler