Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kursiyerler çocuk gelin ve şehit askerleri eserlerine yansıttı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Gaziemir ilçesinde, seramik kursiyerlerinin çocuk gelinler ve şehit askerler temasını işlediği eserler büyük ilgi gördü.

        Gaziemir Belediyesinin seramik kursuna katılan kursiyerlerin eserleri özel sergiyle görücüye çıktı. Kursiyerlerin birbirinden güzel eserlerinin yer aldığı sergi açılışını belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, eğitmenler ve kursiyerler yaptı. Birbirinden özel eserlerin yer aldığı sergi ülke gündemini anlatan çalışmalarla dikkat çekti. Daha önce mülteciler konusunu eserlerinde işleyen kursiyerler, bu yıl çocuk gelinler ve şehit askerler temalarını eserlerine yansıttı. Sergide çocuk gelinlerin anlatıldığı ürünler ve şehit askerler anısına yapılan asker postalı ilgi odağı oldu. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği Kültür Evinde düzenlenen ve portre, mimari yapılar, süs eşyaları, insan ve hayvan figürlerinin işlendiği eserler sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı. Serginin açılışında sahne alan İzmir Otizm Derneği Çocuk Korosu de ezgileriyle katılımcılara güzel bir konser yaşattı.

        (HG-Y)

        08.06.2017 10:58:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler