Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Uzman Çavuş Selçuk Özer için Mevlid-İ Şerif okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Diyarbakır'da PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlar sırasında şehit düşen Akşehirli Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Selçuk Özer için Akşehir Belediyesi ve Akşehir Müftülüğü işbirliği ile Doğrugöz Mahallesi Merkez Caminde Mevlid-i Şerif okutuldu.

        Teravih Namazı öncesinde okutulan Mevlid-i Şerif'e; Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Müftüsü Ahmet Kardaş, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Uzman Çavuş Selçuk Özer ve tüm şehitlerin ruhu için Mevlid-i Şerif' okunmasının ardından kılınan teravih namazı sonrasında Merkez Cami önünde Akşehir Belediyesi'nin mobil ikram aracından camiden çıkan cemaate şerbet ikramı ve mevlid şekeri ikram edildi.

        (CF-AH-Y)

        08.06.2017 11:04:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler