Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarlar, iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Ramazan etkinlikleri kapsamında şehit yakınlarına, gazilere, ihtiyaç sahipleri ve birçok davetlinin katıldığı iftar yemeği verildi.

        İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde İftar yemeğinde Pazarlar Müftüsü Mustafa Türköz tarafından yemek duası yapıldı.

        İftar sonrası bir konuşma yapan Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak katılımlarından dolayı Pazarlar Kaymakamlığı adına konuklarına teşekkür etti. Kaymakam Karaaslan, "Şehit yakınlarımıza, gazilerimize, yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza hizmet etmek büyük bir mutluluk ve gurur kaynağımızdır. Herkesin Mübarek Ramazan ayını tebrik ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde bir ramazan ayını yaşıyoruz" dedi.

        Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca verilen iftar yemeğine Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. (MB-EFE)

        08.06.2017 11:09:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler