Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ataşehir'de karne alan öğrencilere uçurtma şenliği

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ataşehir'de karne heyecanı yaşayan öğrenciler için uçurtma şenliğinden maske, resim atölyelerine kadar birçok etkinlik düzenlenecek.

        Ataşehir'deki Watergarden, İstanbul'da karne heyecanı yaşayan misafirleri için birbirinden özel etkinlikler hazırladı. Minik ziyaretçiler, 9-18 Haziran tarihleri arasında sevilen karakter YooHoo ve arkadaşları ile buluşacak. Ayrıca 17-18 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek uçurtma şenliği ile de çocukların hayal dünyaları göklere taşınacak. Yeme, içme ve eğlence merkezinde Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek YooHoo & Friends etkinliği ile nesli tükenmekte olan sevimli hayvanlar, eğlenceli yarışmalar ve maske, resim, simli YooHoo&Friends dövmesi gibi atölye çalışmaları ile buluşacak çocuklar, karne heyecanını ikiye katlayacak.

        (EY-Y)

        08.06.2017 11:18:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler