Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bağlar ilçe teşkilatı çat kapı iftara gidiyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanlığı vatandaşlarla hasbihal etmek için çat kapı evlere giderek iftar sofralarına misafir oluyor.

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer başkanlığında yürütme ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ilçeye bağlı Muradiye Mahallesi'nde rast gele bir kapı çalarak iftar sofrasına misafir oldu. Kapısı çalınan Havva Demir, çocukları ile birlikte misafirlerini evinde ağırladı. Havva Demir ve çocukları ile birlikte iftarını açan AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, her gün bir eve misafir olduklarını ve böylelikle vatandaşlarla hasbihal etme imkanı bulduklarını söyledi. İftar sofralarına konuk oldukları vatandaşlardan hem kendi hem bölge sorunlarını da dinleyen Gezer, sıkıntıların giderilmesi için gerekli birimlere bilgi vereceklerini söyledi.

        Vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyan Gezer, "Çat kapı yaptığımız için bize özel bir hazırlık yapılmıyor. Böyle olunca da vatandaşın kendisi için hazırladığı sofraya ortak oluyoruz. Vatandaşımızlarımızla yer sofrasında oturup büyük bir mutlulukla iftarımızı açıyoruz. Gittiğimiz her ev sahibi misafirperverliği ile bizleri mahçup ediyor. Bölge insanının ne kadar misafirperver olduğunu bir kez daha bizzat yaşayarak görmüş oluyoruz. Zengin sofralarındansa böyle mütevazi sofralara oturmak beni ve beraberimdeki heyeti de çok mutlu ediyor. Bize kapılarını açan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

        08.06.2017 11:42:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler