Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergani'de gönüller buluştu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde İşkadını Şerife Keskin tarafından, Kızılay Şubesinin organizasyonu ile bin 200 kişiye iftar yemeği verildi.

        İşkadını Şerife Keskin tarafından, Ergani'de bin 200 kişiye iftar yemeği verildi. Kızılay Şubesinin organizasyonuyla verilen yemeğe, AK Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Bahri Anlı, İlçe Müftüsü Abdülrakip Arslan, Ergani Kızılay Derneği Başkanı Süleyman Aslan, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Yemekte konuşan İşkadını Keskin, "Ergani ilçemizde vatandaşlarımız ve ilçede ASİMA Ailesi'nin parçası olan çalışanlarla birlikte yediğimiz iftar, en anlamlı iftarımız oluyor. Düzenlediğimiz iftar yemeği ile gönülleri buluşturduk. Davetimize katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

        "İş kadının davranışı iş camiasına örnek olsun"

        Ergani Kızılay Başkanı Süleyman Aslan ise, bin 200 kişilik iftar sofrasının hazırlanmasını üstlenin İşkadını Şerife Keskin'e teşekkür ederek, "ASİMA Otomasyon ve Temizlik Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Keskin'in göstermiş olduğu bu duyarlılığın tüm iş camiasına örnek olmasını istiyor ve Kızılay'ın çalışmalarına katkı sunmalarını bekliyorum'' diye konuştu.

        (İHA-MP-Y)

        08.06.2017 11:42:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler