Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG'da dereceye girenlere önce ödül, sonra öğüt

        (Fotoğraflı)

        Dursun Ekrem Er

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Zile ilçesinde TEOG'dan tam puan alarak dereceye giren 6 öğrenciye, Kaymakam Adnan Tezcan tarafından önce ödül sonra da öğüt verildi.

        TEOG Sınavında tüm derslerden tam puan alarak dereceye giren Zileli 6 öğrenci öğretmenleri ve aileleriyle birlikte Zile Kaymakamı Adnan Tezcan'ın makamında misafir edildi. Öğrencilerin başarısını etkileyen en önemli faktörlerden birisinin aile desteği olduğuna dikkat çeken Tezcan, başarının sadece derece yapan çocukların değil öğretmenler ve ailelere de ait olduğunu söyledi. Tam puan alan öğrencileri önce altın ile ödüllendiren Kaymakam Adnan Tezcan, çocuklara sevdikleri işi yapmaları ve huzurla çalışacakları memlekete faydalı mesleklere yönelmeleri öğüdünde bulundu. Tezcan, "Çocuklarımız bizim için çok önemli, onlar bizim yarınlarımız. İnşallah gönlünüze göre bir lise, gönlünüze göre bir üniversite kazanır, seveceğiniz, huzurla çalışacağınız, memlekete faydalı olabileceğiniz bir mesleğiniz olur. Bundan sonraki eğitim hayatınıza başarılar diliyorum" dedi.

        (DEE-GF-Y)

        08.06.2017 11:51:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler