Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkale Belediyesine 3 adet motorlu ot biçme tırpanı

        (Fotoğraflı)

        Engin Ertürk

        VAN (İHA) – Van'ın Başkale Belediyesi, yeni aldığı 3 adet motorlu tırpanla refüj ve kaldırımlardaki otları temizliyor.

        Başkale Belediyesi, otların temizlenmesi ile park ve bahçelerin daha kolay düzenlenmesi için 3 adet yeni motorlu tırpan aldı. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkale Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'ün talimatları doğrultusunda yol uygulamaları ve kaldırım yapım çalışmalarına birden fazla noktada devam eden ekipler, peyzaj çalışmalarıyla refüj ve kavşakları çeşitli motiflerle donatıp çiçeklendirirken, otları da yeni alınan motorlu tırpanlarla temizliyorlar.

        Ekipler, Van-Hakkâri karayolunda bulunan refüj ve kaldırımlarda motorlu tırpanlarla yabancı otları temizleyerek, ilçeyi daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşturdu.

        (EE-MSA-Y)

        08.06.2017 11:53:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler