Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresunluların yeni yönetimi Başkan Toltar'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası'nda faaliyet gösteren Giresunlular Derneği'nin yeni Başkanı Süleyman Ok ve yönetim kurulu üyeleri Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a yapılan ziyarete, yeni yapılan derneğin olağan Kongresinde seçilen yeni Başkan Süleyman Ak ve yeni yönetimi katıldı.

        Dernek Başkanı Süleyman Ok, yönetim olarak yapacakları hakkında Başkan Toltar'a bilgiler verdi. Dernek Başkanı Ok, "Hemşehrilerimizin destek ve katılımı ile birlik beraberlik içerisinde derneğimizi daha ileriye taşımayı hedefliyoruz" dedi.

        Kendisine Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yeni yönetime başarılar diledi. Başkan Toltar, derneğin Dilovası ilçemiz için, yapacağı her türlü olumlu katkıya destek vereceklerini belirtti.

        (MG-RFK-Y)

        08.06.2017 12:00:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler