Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trakya Fenerspor'un başarısı

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli U-13 Ligi'nde şampiyon olan Trakya Fenerspor Kulübü,

        Edirne'de yapılacak olan Türkiye Bölge Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

        Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin ve Başkan Yardımcısı Rasim Aslan'ı ziyaret eden Trakya Fenerspor Kulübü Başkanı İbrahim Dinçel, Kulüp Yöneticisi Halim Bölce, Yardımcı Antrenör Ulaş Silik ve U-13 takımı sporcuları, takımları hakkında bilgi verdi.

        Koyulan hedefleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Dinçel, "Sporcularımızın ufkunu açmaya çabalıyoruz. Kulübümüz 2010 yılında kuruldu ve şu anda 8 kategoride 200 lisanslı sporcumuzla mücadele ediyoruz. Turnuvalarda hedef koymak önemlidir. U-13 takımımız sporcuları hepsi farklı okullara gidiyorlar ve derslerinde çok başarılılar" dedi.

        Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin ise, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm sporcuları kutladı ve başarılar diledi.

        (KA-MEF-Y)

        08.06.2017 12:27:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler