Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Ticaret Odasında seçimlerine hazırlanan Yenilikçiler Grubundan iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Ticaret Odası'nın Ekim yada Kasım ayından yapılması öngörülen genel kurulu öncesinde aday isimler sahneye çıkmaya başladı. Kendilerini 'Yenilikçiler Grubu' olarak adlandıran ve Sökeli işadamı Erkan Kaçar'ın önderlik ettiği grup iftar yemeğinde buluştu.

        Söke Ticaret Odası genel kurulunda yapılacak seçimlerde aday olduklarını açıklayan Erkan Kaçar, kendisiyle birlikte seçimlerde aday olacak meslek gruplarından isimleri de basın mensuplarıyla paylaştı. Sökeli işadamı Erkan Kaçar, Temmuz ayı sonunda yapılacak bir toplantı ile tüm meslek grubu adaylarının tanıtımı ve projelerinin sunumunu yapmayı planladıklarını söyledi.

        Düzenlenen iftar yemeğinin bir tanıtım toplantısı olmadığının altını çizen Erkan Kaçar; "Yenilikçiler Grubunda yer alan arkadaşlarımız ve aileden gördüğümüz basın mensuplarımızla iftar yemeğinde bir arada olmak istedik" dedi.

        Erkan Kaçar'ın önderlik ettiği Yenilikçiler Grubunda 2015 yılında görevi başında vefat eden Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya'nın eşi Ayşe Anya, önceki dönem Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) Başkanı Reşat Er gibi isimler de bulunuyor.

        (LT-MB-Y)

        08.06.2017 13:22:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler