Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Özkan'dan Engelliler Eğitim ve Oyun Evine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) Engelliler Eğitim ve Oyun Evini ziyaret etti.

        Bu ay itibariyle hizmete başlayan Engelliler Eğitim ve Oyun Evini ziyaret eden Kaymakam Mehmet Ali Özkan, çalışmaları yerinde denetleyerek eğitim ve oyun evinde incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi alan Kaymakam Özkan, Eğitim ve Oyun Evinde eğitim gören öğrencilerle de ilgilenerek sohbet etti. Açılan Engelliler Eğitim ve Oyun Evinin ilçedeki dezavantajlı birey ve gruplara yönelik hizmet vereceğini kaydeden Kaymakam Özkan, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ilçede dezavantajlı birey ve grupları destekleme çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda Engelliler Eğitim ve Oyun Evini faaliyete geçirdik. Bu merkezden 5-16 yaş arası engelli çocuklar istifade edebilecektir" dedi.

        Eğitim ve oyun evinde çocuklara yönelik eğitsel oyunlar, görme engelliler için bilgisayar sınıfı başta olmak üzere birçok alanda ücretsiz eğitim olanaklarının mevcut olduğuna da vurgu yapan Kaymakam Özkan, "Ayrıca çocuklar burada oyun havasında eğitim görürken aileleri için de yine ADEM bünyesinde dinlenceli yaşam alanlarımız mevcut. Ayrıca ücretsiz servis imkanı da sağlamış bulunmaktayız. Bu alanda ilçedeki önemli bir ihtiyacı nispeten karşıladığımızı düşünüyorum. İlçeye yönelik bu tür hizmetlerimiz devam edecektir" diye konuştu.

        Kaymakam Özkan'a, Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Mesut Karaman da eşlik etti.

        (HO-MSA-Y)

        08.06.2017 14:01:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler