Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili yöneticiler vatandaşın iftar sofrasına konuk oluyor

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Kerim Atalay ve beraberindeki parti yöneticileri Ramazan ayı vesilesi ile çat kapı yaptıkları vatandaşların iftar sofrasına konuk oluyor.

        AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı yöneticileri, "1 Ramazan 1000" Gönül Sofrası programı kapsamında, vatandaşlın iftar sofrasına oturuyor. AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatının ana kademe yöneticileri dışında belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri de iftar ziyaretlerinde yer alıyor. AK Partili yöneticiler ziyaretleri sırasında hazırlanan erzak kolilerini de misafir oldukları ev sahiplerine takdim ediyor.

        Düzenlenen program ile ilgili olarak bilgi veren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, "AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayı boyunca oluşturduğumuz gruplar ile 100 haneye konuk oluyoruz" dedi.

        Silahtarağa Mahallesinde ikamet eden Güçlü ailesinin iftar sofrasına misafir olan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, Güçlü ailesi başta olmak üzere, AK Partili yöneticileri iftar sofralarında misafir eden tüm Çorlululara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (SŞ-MEF-Y)

        08.06.2017 14:03:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler