Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhangazi'ye büyükşehir belediyesinden 225 milyon liralık yatırım

        (Fotoğraflı)

        Musa Öztürk

        BURSA (İHA) - Orhangazi ilçesinde tamamlanan, devam eden ve projelendirilenlerle birlikte 225 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçedeki yaşam kalitesinin de giderek arttığını söyledi.

        Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi ilçesinde düzenlenen iftar programı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilçe protokolünü vatandaşlarla bir araya getirdi. Yemeğin ardından ilçe sakinlerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ramazan ayının Bursa'nın her köşesinde en güzel şekilde hissedildiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımdan spora, altyapıdan kırsal kalkınmaya kadar her alanda Orhangazi'nin yanında olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Orhangazi'de de yıllardır söylenip, yapılamayan, lafta kalan eserler bir bir gerçekleşmeye başladık. Bazılarına konuşmak, bize ise çalışmak düşüyor. Altyapı ve üst yapısıyla kent merkezinde her alanda büyük yatırımlar var. Orhangazi, çağdaş kent olma yolunda hızla ilerliyor. Büyükşehir olarak sadece altyapı için 83 milyon liralık yatırımı tamamladık. Projelendirilen ve devam eden çalışmalarla altyapı yatırımı 155 milyon lirayı buluyor. Bunun yanında tarlalara giden yollara kadar çalışıyoruz. Yol yatırımlarımız ise 26 milyon lirayı geçti. Kongre Kültür Merkezi için gerekli kamulaştırmayı yaptık. Burada da kamulaştırmaya 15 milyon lira harcadık. Tüm bunlar ve yapacaklarımızla birlikte 225 milyon liralık yatırım oluyor. Bu hizmetler sadece Orhangazi Belediyesi ile 100 yıl geçse olmaz. Bunun için sistem değişti" diye konuştu.

        (AÇ)

        08.06.2017 14:23:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler