Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Aktaş Eskipazar'da Muhtarlarla bir araya geldi.

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Karabük Valisi Mehmet Aktaş Eskipazar Kaymakamlığı'nın ev sahipliğinde muhtarlarla bir araya geldi.

        Eskipazar Gençlik Merkezi toplantı salonunda başkanlığını Vali Mehmet Aktaş'ın yaptığı toplantıya Eskipazar Kaymakam Vekili Samet Serin, Eskipazar Belediye Başkan Vekili İdris Örenbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

        Geçtiğimiz yılın Ekim ayında yapılan ilk toplantıda muhtarlar tarafından dile getirilen sorunların hangi aşamada olduğu hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun tarafından ayrıntılı bilgiler verdi. Toplantı mahalle ve köy muhtarlarının taleplerini dile getirmeleri ile sona erdi.

        Eskipazar ilçesinde devam eden yatırımları da inceleyen Vali Mehmet Aktaş, Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği ve Şehit Cafer Demircan İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

        Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) merkezi sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak ilçe birincisi olan Şehit Cafer Demircan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ervanur Çankaya'yı sınıfında ziyaret ederek tebrik eden Vali Mehmet Aktaş başarı dileklerinde bulunduğu öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Daha sonra Hadrianopolis Antik Kentinde incelemelerde bulunan Vali Mehmet Aktaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin'den bilgiler aldı.

        (YE-YE-Y)

        08.06.2017 14:37:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler