Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga Belediyesi'nden ücretsiz cenaze hizmeti

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Biga İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde Cenaze Hizmetleri hizmet binası açıldı. Biga Belediyesi Cenaze Hizmetleri binasında tüm cenaze işleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

        5 Haziran Pazartesi günü faaliyet başlayan Cenaze Hizmetleri birimince vefat eden ve Biga Belediyesi sınırlarındaki kabristanlara defnedilecekler için gerekli defin malzemeleri temin edilecek. Cenaze malzemelerinin yanı sıra erkek ve kadın cenaze yıkayıcısı, morg hizmeti, mezar tahtası, cenaze nakli ve otobüs temini ile taziye yemeği (lahmacun, ayran) de ücretsiz olarak Biga Belediyesi tarafından karşılanacak. Öte yandan cenazesi olan vatandaşların Alo Belediye 153 hattına ulaşarak bilgi vermeleri, Cenaze Hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanmaları için yeterli olacak.

        (GD)

        08.06.2017 14:38:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler