Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkanlar Alışveriş Filesi Dağıttı

        - Muğla Büyükşehir ve Menteşe Belediye Başkanları Perşembe pazarında vatandaşlara kanserojen madde içeren naylon poşet konusunda uyarararak alışveriş filesi dağıttı.

        (Fotoğraflı)

        MUĞLA (İHA) - Menteşe Belediyesi ve Muğla Çevre Geliştirme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün de katılımıyla Pazar Yerinde vatandaşlara alışveriş filesi dağıttılar.

        Pazar yerinde halkla bir araya gelerek kurulan stantta vatandaşlara alışveriş filesi dağıtan Başkan Gümüş, naylon poşetlerin kanserojen madde içerdiğini ve insan sağlığını ciddi anlamda tehdit ettiğini belirterek, "Doğada yok olması yüzyıllar süren ve kanserojen madde içeren naylon poşetleri olabildiğince kullanmamalıyız. Çevre haftası etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarımıza alışveriş filesi dağıtarak naylon poşet kullanımının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızda alışverişleri sırasında duyarlı bulunarak file ve kumaş çantaları tercih etmeliler" dedi.

        (BT)

        08.06.2017 14:46:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler