Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dulkadiroğlu'nda teknik destek eğitimi projesi imzalandı

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından hazırlanan ve teknik personelin eğitimini kapsayan 'Teknik Destek Eğitim Danışmanlığı' projesinin protokolü imzalandı.

        Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın makamında gerçekleşen imza töreninde, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alpaslan'da hazır bulundu.

        Belediye Başkanı Necati Okay, personel eğitimi konusunda farklı projelere imza attıklarının altını çizdi. DOĞAKA iş birliği ile gerçekleştirilen bu eğitimin mühendis, teknisyen ve teknikerleri kapsadığını belirten Okay, eğitim sonunda personelin kendi alanında eksiklerinin de giderilmiş olacağını kaydetti.

        DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız'da Dulkadiroğlu Belediyesi'ne kalkınma projelerinde gösterdikleri yoğun çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kahramanmaraş'ın kalkınma projelerinde atılım yaptığını aktaran Yıldız, proje sayısının her geçen gün arttığını sözlerine ekledi.

        Dulkadiroğlu Belediyesi'nin de çeşitli projeler hazırladığını belirten Yıldız, son olarak teknik personelin eğitimi için hazırlanan projeyi onayladıklarını söyledi. Yıldız, projenin Dulkadiroğlu Belediyesi'nde görevli teknik personelin eğitimi için önemli olduğunu kaydederek projelerin devam etmesi temennisinde bulundu.

        (OZR-Y)

        08.06.2017 15:09:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler