Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli aileleri Arslan'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Akif Doğan

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bulunan engelli çocuk aileleri Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, engelli bireylerin toplumun bir parçası ve kendilerinin de gözbebeği olduğunu söyledi.

        Arslan, ayrıca her zaman engelli ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

        Engelli aileler adına istek ve dileklerini anlatan Kastamonu Engelli ve Özel Bireyler ve Aileleri Derneği Başkan Yardımcısı Huriye Boyraz, "Başımız her dara düştüğünde ve çözümsüz kaldığımız anlarda bizlerinde yanında olmakta. Bizler için ülkenin dört bir tarafına düzenlediği geziler, birbirinin halinden anlayan aileler olarak anlamı kelimelerle ifade edilemez. Taşköprümüzün ve biz özel çocuklu ailelerin en büyük şansı olan Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Arslan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

        Arslan'a sevgi gösterisinde bulunan engelli çocuklar çiçek ve teşekkür plaketinin ardından beraber çektirdikleri fotoğrafın ardından belediyeden ayrıldılar.

        (Vİ-İÇ)

        08.06.2017 16:00:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler