Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Kent Konseyi Söke gönüllülerini arıyor

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Kent Konseyi "Söke Gönüllülerini Arıyor" projesi ile özellikle ilçe dışında yaşayan Sökelileri ortak akla katkıda bulunmaya davet ediyor.

        Söke'nin tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunmayı amaçlayan projenin ilk adımı olarak hazırlanan anket formu Söke Kent Konseyi'nin internet sitesinden yayınlandı. Dünyanın ve Türkiye'nin herhangi bir yerinde Sökeli olan veya kendisini Sökeli hisseden herkese çağrıda bulunulurken; katılımcıların formu doldurmaları ve Söke Kent Konseyi'nin yapacağı faaliyetlere destek olmaları isteniyor.

        Söke Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan; "Söke dışında yaşayan, Sökelileri arıyoruz. Anketimizi özelikle Sökeli olup, Söke dışında yaşayanların doldurmasını istiyoruz. Ortak buluşma noktamız Söke. Kentlilik bilincinin güçlenmesi, yönetişim ağı içinde tüm Sökelilerin söz sahibi olabilmeleri için bu projeyi geliştirdik. Söke Kent Konseyi olarak geliştireceğimiz projelerde Söke dışında yaşayan Sökellerin de söz sahibi olmalarını ve katkıda bulunmalarını arzu ediyoruz" dedi.

        Katılımcılar anket formuna Söke kent Konseyi'nin www.sokekentkonseyi.org adresinden ulaşabilecekler.

        (LT-MB-Y)

        08.06.2017 16:31:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler