Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güneş'ten MESK'e destek sözü

        - Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş:

        - "Motor sporunu, sokak kültüründen spor kültürüne dönüştürdükleri için kulüplerimize minnettarız"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Mersin'de motor sporunun çok yaygın olduğunu belirterek, "Bu sporu, sokak kültüründen spor kültürüne dönüştürdükleri için kulüplerimize minnettarız" dedi.

        Mersin Motosiklet Spor Kulübü (MESK), bir lokantada iftar yemeği düzenledi. İftarda konuşan Mersin Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Ganim Umu, "Çiçeği burnunda bir spor kulübü olmamıza rağmen aldığımız şampiyonlukları yalnızca kendi camiamız biliyor. Elde ettiğimiz başarılarla hem kentimiz Mersin'de, hem Türkiye'de hem de dünyada adımızı daha sık duyurmak için her geçen gün elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz; sarf etmeye de devam edeceğiz. Bizlerin bu uzun yolculuğunda, bu kente ve spora gönül vermiş sizlerin de desteklerini her daim hissetmek bizleri mutlu etmenin yanında başarılarımızda birer basamak olacaktır. Buraya gelerek bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza kulübüm ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Yusuf Güder de Mersin Motosiklet Spor Kulübü'nün bu sene ikincisini gerçekleştirdiği iftar programına katılan herkese ette. Güder, "Geçen sene de böyle bir etkinliğimiz oldu ve giderek de artan bir sayıyla büyümeye devam ediyoruz. 3 yıldır Türkiye'de şampiyon olan bir kulübün, yöneticiliğini yapıyoruz ve Mersin'de maalesef kimse tarafından bilinmiyordu. Türkiye genelinde başarılara imza atan yarışçılarımızın olduğu fakat Mersin'de sahip çıkılmayan bir spor kulübünü iki yıldır yönetimdeki arkadaşlarımızla sporcularımızla ve sizlerin katkılarıyla tanınır bir hale getirdik. Bunun için de yönetime de sizlere de tekrar teşekkür ediyorum. Bu yıl da her zamanki gibi yarışlarda ve sosyal etkinliklerde Mersin Motosiklet Spor Kulübü olarak aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

        Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ise "Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak motosikleti, sokak kültüründen spor kültürüne dönüştürdüğünüz için sizlere minnettarız. Bu erişilmesi zor bir tutkudur. Bu tutkuyu bir spor olarak gençlere ve çocuklarımıza da bunları öğreterek ki o çalışmalara da kulübümüz başlamış. Bundan dolayı da ayrıca tebrik ediyoruz. Biz de Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcularımıza, kulübümüze, sizlere elimizden geldiğince kanun ve mevzuatı zorlayarak da inşallah yarışlara gitmeniz hususunda desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Harcırahlarınız dahil olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından karşılanacaktır. Diğer hususlarda da il müdürlüğü olarak destek olacağımıza dair buradan sizlerin huzurunda şahsım ve kurumum adına söz veriyorum. Mersinimiz gerçekten ciddi anlamda bir spor potansiyeli var. İnsanlarımız sporu seviyor. Bizler de bürokratlar olarak bu potansiyeli değerlendirip hem Mersinimizi bir spor kenti hem de spor turizmi adına tanıtmayı hedefliyoruz. İnşallah el birliği içerisinde bu çalışmayı başaracağımıza inanıyoruz. Ayrıca sizlerin de kullanabileceği Silifke Kapızlı'da bir çadır kampı yapıyoruz. İnşallah bir aya kadar çalışmalarına başlayacağız. O çadır kampından sizler de faydalanabileceksiniz. Bizi davet ettiğiniz ve bu fırsatı verdiğiniz için hepinize şükranlarımı arz ediyorum" ifadelerini kullandı.

        İftar yemeğine Asayiş Şube Müdürü İsmail Petek, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Deniz Uysal, motor tutkunları ve basın mensupları katıldı.

        (KRY-Y)

        08.06.2017 16:31:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler