Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hanönü'nde arsa değerleri için toplanıldı

        (Fotoğraflı)

        Emre Yılmaz

        Kastamonu (İHA) – Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar başkanlığında 2018 ve müteakip yıllarda uygulanmak üzere arsalara ait birim değerleriyle ilgili toplantı yapıldı.

        Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar başkanlığında Hanönü Belediyesinde arsa değerlerini tespit etmek üzere toplantı yapıldı. Arsa değerleri 2018 yılına esas olmak üzere yeniden tespit edildi.

        Arsa Birim Değer Takdir Komisyonunda, 2018 yılı ve müteakip yıllarda uygulanmak üzere arsalara ait birim değerleri oy birliği ile kabul edildi.

        Toplantıya, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, İlçe Tapu müdürü Hüseyin Önder Malmüdürü Fatih Pektaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Öztürk ve Daire Amirlere katıldı.

        (EY-Vİ-Y)

        08.06.2017 17:17:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler