Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz Spor Okullarına kayıt için son gün 9 Haziran

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yaz tatiline giren öğrencilere yönelik hazırlanan ücretsiz yaz spor okullarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Serdivan Belediyesinden yapılan açıklamada futbol, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşları için 29 Mayıs'ta başlayan başvurular kapsamında 7-14 yaş arası ilköğretim öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, kayıtların kontenjanlarla sınırlı olduğu ve 9 Haziran Cuma günü sona ereceği bildirildi. 9 Haziran Cuma günü karne alacak öğrencileri, yaz tatilini dolu dolu ve keyifli geçirebilmeleri için Serdivan Ücretsiz Yaz Spor Okullarında farklı programların beklediği belirtilerek, kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin 9 Haziran Cuma günü 17.30'a kadar Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi.

        (BCT-RFK-Y)

        08.06.2017 17:48:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler