Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek, 'şantiye'de çalışmaları inceledi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'nde 10 bin 500 metrekare alan üzerine yapımı devam eden Kongre ve Fuar Merkezi'nde çalışmaları inceledi.

        Pınarbaşı Mahallesi'nde 4 bin 36 ada 1 parselde bulunan 10 bin 500 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iki ay önce temeli atılan ve inşaat çalışmaları yüzde 60 oranda tamamlanan Kongre ve Fuar Merkezi'nde çalışmaları yerinde inceledi.

        6 ay sonra hizmete açılacak

        Baret ve güvenlik yeleğiyle inşaat alanında çalışmaları yakından inceleyen Başkan Muhittin Böcek, inşaatın büyük bir bölümünü tamamladıklarını söyledi. 21 milyon 600 bin liraya ihale edilen projenin 24 Kasım 2017 tarihinde tamamlanacağını dile getiren Başkan Böcek, bu yıl 8.sini düzenleyecekleri Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı bu fuar alanında gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

        3 bin 500 kişilik kongre salonu

        Başkan Böcek, "Kongre ve Fuar Merkezi içerisinde 3 bin 500 kişilik 3 bin metrekare kongre salonu, yüz ellişer kişilik 3 eğitim ve seminer salonu, 600 kişilik amfi salonu, 400 metrekare açık sergi alanı, fuaye alanı ve 4 ayrı çok amaçlı dükkan yer alıyor. Ayrıca fuar merkezi içerisinde mescit, kafe ve 111'i kapalı toplam 210 araç kapasiteli otoparkta bulunuyor."

        Şantiye sorumlusundan gerekli teknik bilgi alan Başkan Muhittin Böcek, çalışanların elini tek tek sıkarak onlara kolaylıklar diledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        08.06.2017 17:59:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler