Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldırımlı şampiyonlar ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Spora ve sporcuya verdiği destekle ilçedeki sportif kalkındırmayı hızlandıran Yıldırım Belediyesi, başarılı sporcuları onurlandırmayı sürdürüyor.

        Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mayıs ayı içerisinde katıldıkları yerel ve uluslararası şampiyonalarda dereceye giren Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Yıldırım Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis toplantısında konuk etti. Sporcuları tebrik eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Çalışmalarının, azim ve kararlılıklarının karşılığını, Yıldırım'a yeni madalyalar kazandırarak alan sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarıları yeterli görmeden başarı çıtasını daha yukarıya taşımalarını ve şampiyonlarımızdan bu başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Almanya'nın Hannover şehrinde yapılan Bedensel Engelliler Atıcılık Dünya Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak kazandığı altın madalya ile Dünya Şampiyonu olan Aysel Özgan, 1. Amatör Küme'ye yükselen Yıldırım Belediyespor futbol A Takımını ve teknik kadrosu, Başkan Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödüllendirildi.

        Meclis toplantısında ayrıca geçtiğimiz ay vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Şerafettin Atalay anıldı. Toplantıya Atalay'ın eşi Nurdan Atalay'da katıldı.

        (AÇ)

        08.06.2017 18:11:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler