Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis İHH'dan iftar programı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bitlis İHH) tarafından Hizan ilçesindeki yetim ve yoksul ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

        Hizan Belediyesi tarafından Bitlis İHH'nın düzenlediği organizasyonla Nur Camii bahçesinde düzenlenen iftar programına ilçe protokolünün yanı sıra ilçe halkı ile yetim çocuk ve aileleri katıldı. Yoğun katılımın sağlandığı iftar programı sonrası Bitlis İHH Başkanı Muzaffer Taşcan tarafından iftar programının düzenlenmesindeki katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu, Hizan Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Şam ve Bitlis İHH Hizan Temsilcisi Murat Yaşar'a teşekkür plaketi takdim edildi. Yine organizasyon kapsamında Hizan Belediyesi tarafından ilçedeki yetimlere bayramlık hediyesi olarak giyim desteğinde bulunulacağı bildirildi.

        Bitlis İHH ve ilçedeki yetimler adına katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamitoğlu'na teşekkürlerini ileten Bitlis İHH Başkanı Muzaffer Taşcan, düzenlenen organizasyon sayesinde ilçedeki yetim çocuk ve ailelerinin iftar yemeğinde buluştuğunu söyledi. Bitlis İHH olarak, bu yılki Ramazan ayı çalışmaları kapsamında yetim çocuk ve ailelerine yönelik her ilçede iftar programı ve yetim giydirme çalışması yürüttüklerini ifade eden Bitlis İHH Başkanı Taşcan, "Bu kapsamda Hizan Belediye Başkan Vekilimiz ve İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Hamitoğlu'nun katkıları ile Hizan ilçemizde bulunan yetim çocuklarımız ve aileleri ile yoksul ailelerimize yönelik iftar programı düzenledik. Programa yoğun bir katılım oldu. İnşallah yine sponsorlarımızın katkıları ile ilçedeki yetim çocuklarımıza bayramlıkları alınacak. Ben bu vesile ile bizlerden desteklerini esirgemeyerek ilçedeki yetim çocuklarımıza sonuna kadar destek sunan Hizan Belediye Başkan Vekilimiz ve İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Hamitoğlu ve diğer tüm katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Hizan Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ise, teşekkür plaketinden ötürü Bitlis İHH Başkanı Muzaffer Taşcan'a teşekkürlerini iletti. Gerek belediye ve gerekse kaymakamlık olarak her zaman ihtiyaç sahiplerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Hamitoğlu, yetim çocukların yüzünü gülümsetmenin kendilerine düşen en yüce görevlerden biri olduğunu ifade ederek, "Bugün ilçemizdeki yetim çocuklarımız ve ailelerini iftar yemeğinde ağırladık. Bu güzel iftar akşamında sizlerle birlikte olmaktan çok memnunum. Çocuklarımız için inşallah güzel bir gelecek diliyor ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (HO-MSA-Y)

        09.06.2017 09:40:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler