Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Çavuşoğlu iftarda Mamaklılarla buluştu

        - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mamak Belediyesi'nin düzenlediği "Mahallede İftar Var" programına katıldı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mamak Belediyesi'nin düzenlediği "Mahallede İftar Var" programına katıldı. Çavuşoğlu, "Bu anlamlı iftar sofrasında Mamaklılarla beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Beni sofranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Mamak kapalı pazar alanında düzenlenen ve binlerce Mamaklının katıldığı iftar programında konuşma yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün başarılı çalışmalarını takdirle ve gururla takip ettiğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu, "Başkan Akgül bugüne kadar ilçede çok güzel hizmetler yaptı. Esasen öğrencilik yıllarımda ben de Mamak'ta ikamet ettim. O günden bugüne Mamak gerçekten çok farklı bir hale geldi" diye konuştu.

        "Sizin verdiğiniz güçle dimdik duruyoruz"

        "İnsanlara hizmet etmek, vatandaşın ve milletin hizmetkarı olmak siyaset anlayışımızdır" diyen Çavuşoğlu, "Dünyanın her yerinde, tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi sizin verdiğiniz güçle dimdik duruyoruz. Türkiye'nin, Türk Milletinin ve yurt dışındaki mazlumların hakkını sonuna kadar savunuyoruz. Bu gücü de sizden alıyoruz. Özellikle bu akşam geleneksel hale gelen Mamak Belediyesi'nin düzenlediği iftar sofrasında sizlerle beraber olmaktan gerçekten onur duydum. Rabbim tuttuğunuz oruçları ve duaları kabul etsin" temennisinde bulundu.

        Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı, hasbihal etmeyi, sorunları dinlemeyi amaçladıklarını ifade eden Akgül de, "Öncelikle Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun teşriflerinden dolayı büyük bir onur duyduğumu belirtmek isterim. Bugün güzel bir sürpriz yaparak iftar soframızda bizlerle bir araya geldi" ifadelerini kullandı.

        (SLCK-BT-Y)

        09.06.2017 10:04:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler