Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keçiören Belediyesi Bademlik'te Ramazan sofrası kurdu

        Yağmur Yıldız

        ANKARA (İHA) - Kurduğu iftar sofraları ile paylaşmanın bereketini mahallelere taşıyan Keçiören Belediyesi, bu defa Bademlik Mahallesi sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturdu.

        Keçiören Belediyesi'nin Bademlik pazar yerinde düzenlediği iftar programına mahalle sakinlerinin yanı sıra Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert de katıldı. Başkan Ak iftar öncesinde, bütün masaları tek tek dolaşarak vatandaşlar ile sohbet etti ve hayırlı Ramazanlar diledi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler ile başlayan programda konuşan Mustafa Ak, "Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif'in sizlere, ailenize, ülkemize ve tüm dünya Müslümanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Bu ay, Kur'an'ın indiği aydır. O yüzden Kur'an-ı Kerim'i bol bol okumaya gayret edelim. En yakınımızdan başlamak üzere komşumuza, akrabalarımıza, her kim ihtiyaç sahibiyse onlara Ramazan'da her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız. Bu paylaşma ayında ne kadar çok paylaşırsak, Cenab-ı Allah'ın vaadidir, kat kat vereceğini ifade ediyor. Biz Keçiören Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar, ihtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Eğer ulaşamadıklarımız varsa bize bildirin. Paylaşmak, birlik ve beraberliğimizi de güçlendirir" mesajını verdi.

        Müslüman coğrafyada yaşanan sıkıntılara da değinen Mustafa Ak, "Maalesef kan akıyor, Müslümanları birbirine düşürüyorlar. Bu şeytan fitnesidir. Bu fitneye fırsat vermeyelim. Cumhurbaşkanımız her fırsatta mazlum milletlerin yanında olduğumuzu söylüyor. Cumhurbaşkanımızın başkanlığında tüm devlet kurumlarımızla birlikte bu fitneyi bitireceğiz. Dünyanın en değerli, en güzel topraklarında, ülkesinde yaşıyoruz. Ama bu topraklarda herkesin gözü var. Bu toprakları bin yıldır koruyoruz. Toprağı vatan yapan da şehitlerimizin kanıdır. Tek bir karışını vermeyiz, bu ülkeyi böldürmeyiz. Bugüne kadar çok bedel ödedik, ödemeye de her zaman hazırız. Bunu 15 Temmuz'da gösterdik, kahraman milletimiz sayesinde bölünmekten, parçalanmaktan kurtulduk. Vatan toprakları için canlarını seve seve veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        İftar yemeğinin ardından topluca edilen dualar ile program sona erdi.

        (JA-BT-Y)

        09.06.2017 10:24:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler