Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağmur altında iftar keyfi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İstanbul'da etkili olan sağanak yağışa rağmen binlerce Maltepeli, sokak iftarında bir araya geldi. Kurulan "Sevgi Sofrası"nda buluşan Maltepeliler, şemsiyelerini açarak iftarlarını yaptı.

        Maltepe Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri, yağmura rağmen aralıksız sürüyor. Binlerce Maltepeli, Küçükyalı ve Altıntepe mahallelerinde düzenlenen sokak iftarında buluştu. Yağan yağmura aldırış etmeden, trafiğe kapatılan cadde üzerine kurulan iftar sofrasına oturan vatandaşlar, şemsiyeler altında oruçlarını açtı. Organik Pazar alanında da, ezan ve dualarla yaklaşık 3 bin kişi iftar yaptı. İftar sonrası Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, eğitim üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Konuşma sonrası sahne alan minik semazenlerin gösterisi izleyenleri mest etti. Haber sunucusu Mehmet Aydın ve ünlü DJ Hopdedik Ayhan, "Bi' Dolu Medya" adlı gösterileriyle sahne aldı. Medya dünyasında yayınlar esnasında yaşanan kazalar, röportaj sırasında vatandaşlarla yaşanan sorunlar ve vatandaşların verdiği ilginç cevapların harmanlanarak sunulduğu gösteri, Maltepelilere keyifli dakikalar yaşattı.

        "Bi Dolu Medya"dan sonra geleneksel hale gelen Ramazan eğlencelerinden Direkler Arası Ramazan Şenliği ile çocuklar, eğlenceli anlar geçirdi. Organik Pazar alanında yer alan hemşehri dernekleri de her zaman olduğu gibi alanda yöresel lezzetlerini sunarken, rengârenk görüntüler oluşturdu.

        (HB-BA-Y)

        09.06.2017 10:38:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler