Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'de 13 şehit için mevlit okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesindeki helikopter kazasında şehit olan 13 asker için mevlit okutuldu.

        AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanlığınca, Silopi'de, Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 13 asker için mevlit okutuldu. Programa, Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Ökten, şehit anneleri ve kadınlar katıldı. Atan, "Ramazan'ın bereketiyle 'Bereketi Paylaşalım İyilikte Buluşalım' sloganıyla her iftar bir ailemizi çat kapı ziyaret ederek gönül sofrasında buluşuyoruz. Annelerimiz ile bir araya geldik. Şehitlerimizi yad ettik. Onlar için mevlit okuttuk, dualar ettik" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        09.06.2017 11:09:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler