Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuncelili Kore gazilerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ercan Topaç

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'nin Kore gazileri 85 yaşındaki Salih Çetinkaya ile 88 yaşındaki Bekir Sevdiren'i, yetkililer evlerinde ziyaret ederek, onları ve yakınlarını dinledi.

        Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar beldesinde ikamet eden Kore Gazileri Salih Çetinkaya (85) ve Bekir Sevdiren (88), Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erdal Kuş, İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sercan Özaydın, Muharip Gaziler Derneği Tunceli Şube Başkanı Mehmet Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Özgür Kırmızıtaş tarafından evlerinde ziyaret edildi. Ziyaret eden heyet, gazi ve onların yakınlarını dinlerken, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

        Şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olduklarını aktaran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erdal Kuş, "Sık sık ziyaret edip sorunlarını, taleplerini dinliyoruz. Kurum olarak taleplerinin karşılanması için gerekenleri yapacağız" dedi.

        İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sercan Özaydın ise, "Bizim amacımız da gazilerimizin sağlık noktasındaki eksiklerini ve taleplerini not emek. Hizmetlerimiz birlikte devam edecek. Şehit yakınları ile gazilerimizi önemsiyoruz" diye konuştu.

        Şehit yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, talep ve sorunlarını gelen heyete illetti.

        (ET-HİV-AŞ-Y)

        09.06.2017 11:47:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler