Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siverek'te 80 bin 135 öğrenci Karne Aldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ile liseye giden 80 bin 135 öğrenci 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılının son dönem karnelerini aldı.

        Siverek'te karne günü nedeniyle ilçenin Hayriye mahallesinde bulunan Şair İbrahim Rafet ortaokulunda tören düzenlendi. Törende konuşan okul müdürü Mehmet Çiftçi öğrencilere seslenerek "Bu gün okul gününün son günü, bugün alınacak karneler, bir yıl ki emeğinizin notlarıdır. Birileriniz teşekkür, birileriniz taktir birileriniz düşük not alabilirsiniz. Tüm bunlar emeklerinizin karşılığıdır. Çok çalışan iyi derece almış, az çalışan az derece almıştır. Ama inanıyorum ki dersleri düşük olanlarda gelecek sene çok daha iyi çalışacak ve diğer başarılı arkadaşları gibi olacaklardır" diyerek öğrencilere iyi bir tatil geçirmeleri dileğinde bulundu.

        Konuşmaların ardından sınıf birincilerine okul madalyası ile çeşitli hediyeler verilirken, 2016-2017 ikinci dönem sınavında Türkiye birincilerinden biri olan Furkan Bilgeç'e bilgisayar hediye edildi.

        Konuyla ilgili Siverek İlçe Milli eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu yaptığı açıklamada " Uzun ve yorucu bir eğitim ve öğretim maratonu sonucunca 80 bin 135 öğrencimize karnelerini vererek, 3 aylık bir tatile giriyoruz. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı ilçemiz açısından başarılı bir yıl olarak geçmiştir. Bu çalışmalarda emeği olan başta fedakâr öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de mutlu ve güzel bir tatil diliyorum" dedi

        (CS-SD-Y)

        09.06.2017 11:51:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler