Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık Belediyesinden çocuklara karne hediyesi satranç takımı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediyesince organize edilen Ramazan programında Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, çocuklara karne hediyesi olarak satranç takımı hediye etti.

        Belediyenin Cumhuriyet Meydanındaki Ramazan programında sahnedeki çocuklara karne hediyesi olarak 60 satranç takımı hediye eden Belediye Başkanı Fatih Çalışkan," Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yaz tatilinde boş zamanlarını satranç oynayarak geçirmelerini amaçlıyoruz. Çünkü satranç çocukları günümüzdeki kötü alışkanlıklardan alıkoyacak bir spor dalıdır. Bu spor dalına çocukları teşvik etmek adına Belediye olarak çocuklarımıza karne hediyesi olarak satranç dağıttık. Bütün öğrencilerimizin verimli bir tatil geçirmesini diliyorum. Belediye olarak eğitime gereken önemi ve desteği her zaman veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz" dedi.

        09.06.2017 11:54:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler