Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt'te karne sevinci

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesinde yaklaşık 19 bin 517 öğrenci, karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdiler.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Yeşilbudak, Danışmentgazi İlkokulunda eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenine katıldılar. Öğrencilere karnesini veren Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, dersleri iyi olan öğrencileri tebrik ederken, notları düşük olan öğrencilere başarılı olmaları konusunda nasihatlerde bulundu. Müdür Kaya, Danışmentgazi İlkokulunda okuyan ve derece yapan öğrencileri tebrik ederek ödüllerini verdi.

        Müdür Kaya ve beraberindeki heyet, daha sonra Zübeyde Hanım Anaokuluna geçerek oradaki minik öğrencilerin karne sevincine ortak oldular. Zübeyde Hanım Anaokulunda okuyan minik öğrencilerin karne sevincine ortak olan Müdür Kaya, "Bu yıl çok şükür ilçemizde eğitim düzeyinde bir sıkıntı yaşamadık. Bu yıl TEOĞ sınavlılarında öğrencilerimizin aldığı başarı ortalaması bizleri hayli memnun etti. Önümüzdeki yıl daha çok birinci çıkartıp başarı seviyemizi üst sıralara çıkaracağız. Üç aya sürecek bu tatilde öğrenci velilerine seslenmek istiyorum. Çocuklarınızla yakından ilgilenin. Onların bol bol kitap okumaları konusunda uyarın. Öğrencilerinizin, yaz tatilinde oyun oynamalarına da fırsat tanıyın. Şimdiden tatile çıkan tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

        (VE-MSA-Y)

        09.06.2017 12:02:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler