Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediyesi'nden bir proje daha

        - Bozüyük güreş müsabakalarına ev sahipliği yapacak

        (Fotoğraflı)

        BİLECİK (İHA) - Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik, Bozüyük ve Söğüt'ten gelen güreş antrenörleri ile makamında bir araya geldi.

        Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede Bozüyük'te yapılması planlanan güreş turnuvaları ve projenin ana hatları konuşulurken, güreş antrenörleri tarafından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya güreş kıspeti şeklinde bir teşekkür plaketi ve Türk Güreş Vakfı dergisi hediye edildi. Görüşmeler kapsamında Bozüyük'te ata sporumuz olan güreşi gençlere sevdirmek ve güreş sporunu yaygınlaştırmak amacı ile Karakucak Güreşleri projesi görüşülürken, Başkan Bakıcı, yapılması planlanan proje ile ilgili olarak; "Bozüyük Belediyesi tarafından yaptığımız sportif faaliyetlerde tek amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onların gelecekte başarılı birer profesyoneller olmalarını sağlamaktır. Bizler bu projede üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

        Güreş Vakfından gelen antrenörlere bağlı oldukları spor dalının yaygınlaşması için gösterdikleri yoğun çabaya ve emeğe teşekkür eden Başkan Bakıcı, "içerisinde gençlerin bulunduğu her proje geleceğe atılmış sağlam temellerdir" dedi.

        Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmelerin ardından proje hakkındaki detaylar önümüzdeki günlerde kesinleşerek kamuoyuna duyurulacak.

        (FSİ-MET-Y)

        09.06.2017 12:09:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler