Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOBB ve Sungurlu ticaret borsası'ndan gıda yardımı

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sungurlu Ticaret Borsası tarafından hazırlanan 667 adet yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

        Ramazan ayında birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünün arttığını dile getiren borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, "Ramazan ayı dolayısıyla TOBB'den gelen 40 bin lira ile ihtiyaç sahibi 667 aileye temel gıda, erzak paketleri hediye ettik. Böyle hayırlı bir çalışmaya katkımız olduğu için bizler de mutlu olduk. Gelen yardımları biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederek ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit etmekte de yönetim kurulu üyelerim, meclis başkanımız ve üyelerimiz ve ilçe muhtarlarıyla ortaklaşa çalışarak yardım eli uzattık. Toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi böyle durumlarda daha iyi anlaşılıyor" dedi.

        (SŞ-BÖ)

        09.06.2017 12:33:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler