Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu Kaymakamlığı'ndan iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Kaymakamlığı tarafından yaşlı vatandaşlar için iftar programı düzenlendi.

        Öğretmenevi'nde düzenlenen iftarda yaşlılarla yakından ilgilenerek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Kaymakam Mitat Gözen, iftar yemeği sonrasında bir konuşma yaptı.

        Ramazan ayının manevi atmosferinde bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Gözen, "Ramazan ayı demek birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü ile birlikte yardımlaşmadır, paylaşmadır, büyüklere saygıdır. Bugün bizde büyüklerimizle beraber olduk. Onlarla iftar yapmak, onlarla birlikte olmak bizi çok mutlu etti" dedi.

        İftara katılan yaşlılar ise Kaymakamlığın düzenlemiş olduğu iftar programından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

        Düzenlenen programa, Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Karakuş, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (SŞ-BÖ)

        09.06.2017 12:38:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler