Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yiğit'ten Türkiye ikincisine plaket

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Şiir Okuma Yarışmasında Karadeniz bölge birincisi olan Yığılca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Rabia Atasoy Ankara'da düzenlenen Türkiye geneli yarışmalarda "30 Kuş" adlı şiiri ile derece yaparak Türkiye 2.si oldu.

        Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Rabia Atasoy'u başarısından dolayı tebrik ederek makamında misafir etti. Atasoy'un Türkiye ikinciliğine giden süreçte yaşadığı heyecanı adım adım dinleyen Başkan Yiğit, güzel bir ortamda geçen sohbetin ardından, Rabia Atasoy'a bu başarısının anısına bir adet plaket ve bir tane de çeyrek altın hediye etti.

        Başkan Yiğit "Öğrencimiz Rabia Atasoy'un elde etmiş olduğu bu başarı her ne kadar kendisini, ailesini ve öğretmenlerini mutlu etse de, inanın ki ilçem adına ben onlardan bin kat daha mutlu oldum. İlçemiz adına eğitime verdiğimiz katkıların bu şekilde başarılarla geri dönmesi bizleri son derece mutlu ediyor. Bu gibi başarılar bizleri daha da heveslendiriyor. Değerli öğrencimiz Rabia Atasoy'u göstermiş olduğu bu başarısından dolayı tebrik ediyor, gerek öğrencilik hayatında gerekse ileride iş hayatında başarılarının daim olmasını diliyorum. Değerli öğretmenlerimize de öğrencilerimize sağladıkları katkılardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile eğitim ve öğretimin son gününe gelmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile de tüm öğrencilerimizin, ailelerinin ve öğretmenlerimizin mutlu, huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

        (AY)

        09.06.2017 12:47:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler