Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çöp ve atık yağlardan yaptıklarıyla çevre kirliliğine dikkat çektiler

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri, çöp ve atık yağlardan yaptıklarıyla çevre kirliliğine dikkat çekti.

        Didim Belediyesi, TEMA Vakfı Didim Temsilciliği, DEHA atık yağ toplama ile Mahir Özgür Damar İlkokulu Okul Aile Birliği işbirliği ile 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler çöplerden yaptıkları elbiseleri giyerken, atık yağlardan sabun yaptılar. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Okul Müdürü Yaşar Yıldırım, TEMA Vakfı Didim temsilcisi Salih Bozkurt,Okul velileri ile öğretmenler katıldı.

        Etkinlik kapsamında okul öğrencileri ve velilerin evlerinde ya da işyerlerinde kızartmalarda kullandıkları zeytin yağlarını okuldaki bu kampanya kapsamında biriktirdikten sonra 5 Haziran günü Okulda düzenlenen Çevre Günü etkinliklerinin içinde sabun haline dönüştürüldü.

        Okulda yapılan Dünya Çevre Günü etkinliklerinde öğrenciler atık malzemelerden yaptıkları giysilerle bir de defile gösterisi sundu.

        (HÇ-MB-Y)

        09.06.2017 12:58:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler