Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerinden en anlamlı hediye

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde ilkokul öğrencileri, kırlardan topladıkları papatyalardan taç yaparak, okuldaki öğretmenlerine ve diğer resmi kurumlarda çalışanlara hediye ettiler.

        Pazarlar İlkokulu 3-A sınıfı öğrencilerinden Arakan'a çiçek kadar temiz yardım eli ulaştı. Öğrenciler kırlardan topladıkları papatyalardan taç yaparak, okuldaki öğretmenlerine ve diğer resmi kurumlardaki çalışanlardan Arakana yardım etmek amacıyla bağış toplayıp çiçekli taçları hediye ettiler.

        Ramazan ayında öğrencilerin bu etkinliği herkes tarafından takdirle karşılandı ve büyük ilgi gördü. Toplanan bağışlar Ziraat Bankasındaki İHH Vakfının hesabına yatırıldı. İHH Vakfı aracılığıyla Arakan'daki Müslümanlara gönderildi.

        Projeyi yürüten 3-A Sınıfı Öğretmeni Eşref Gök, "Arakan insanlığın kanayan yarasıdır. Bizler de bu yaraya bir nebze de olsa mehlem olabilirsek ne mutlu bize" diye konuştu.

        Daha önce de buna benzer Sosyal Sorumluluk Projelerine imza attıklarını belirten Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek, "Çocuklarımızın dünyanın dört bir yanında zor durumda olan insanların yardımına koşmaları bizi çok mutlu etti" dedi. (MB-EFE)

        09.06.2017 13:05:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler