Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlar Belediyesi iftarda halkla buluştu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Bağlarlı vatandaşlara iftar yemeği verdi.

        Demirok Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Belediye Meclis Üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. İftar yemeğine katılan vatandaşlarla yakından ilgilenen Akat, masaları gezerek sohbet etti. İftar öncesi konuşma yapan Akat, "Siz değerli misafirlerimiz, düzenlemiş olduğunu iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Bu kutlu ayın tüm halkımıza ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyoruz Sizlerle aynı sofrayı paylaştığımız için çok mutluyuz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        09.06.2017 13:25:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler