Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca'da TEOG birincileri ödüllendirildi

        - TEOG birincileri Kaymakam Ürkmezer'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Ortaca'da Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavlarında birinci olan öğrenciler Kaymakam Fatih Ürkmezer'i ziyaret etti.

        Ziyarette, öğrencilere okul müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül eşlik etti. Kaymakam Ürkmezer, 2016-2017 yılı her iki TEOG sınavında soruların tamamını doğru yapan Özel Özalp Ortaokulundan Feyza Şehirli ile 2'nci sınavda soruların tamamını doğru yaparak 1'nci olan öğrenciler; Şehit Er Gürsel Çelik Ortaokulundan Sıla Köse, Çaylı 100. Yıl Orta Okulundan Ayşe Nur Tekin, Güzelyurt Şehit Asteğmen Tayyar Milat Ortaokulundan Gülbahar Külahlı, Ortaca İmam Hatip Orta Okulundan Yasin Seymen, Ortaca Ortaokulundan Umut Karataş, Özel Özalp Orta Okulundan Serap Buse Çevirgen, Sultan Beşik, Metin Mert Uysal, Orkun Vanizor, Deniz Tanyıldızı, Şimal Tatlıses ve Cemre Özcan'ı tebrik etti.

        İlçenin hem TEOG, hem de üniversite sınavlarında başarılı olduğunu belirten Ürkmezer, öğrencilere çok çalışmalarını öğütleyerek, bundan sonraki sınavlarında başarılar diledi.

        Kaymakam Ürkmezer, öğrencilere başarılarından dolayı hediye takdim etti.

        (CC-MB-Y)

        09.06.2017 14:01:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler