Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG birincisi Özçelik ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, TEOG birincisi olan Yasin Özçelik'e bisiklet hediye etti.,

        Varto Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm sorulara doğru yanıt veren Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Yasin Özçelik'i ve okul müdürü Mehmet Sever'i makamında kabul etti. TEOG birincisi Yasin Özçelik'e bisikletini vererek kutlayan N. Sait Yetkiner, eğitimin önemini vurgulayarak, "Bu ödül hepimizin ödülü olmakla birlikte başarının arkasında elbetteki okul idarecileri, öğretmenlerimiz ve tabii ki öğrencilerimizin kendileri var. Ama fedakâr velilerimiz başarının en büyük pay sahipleridir. Onları ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

        Okul Müdürü Mehmet Sever ise, öğrencisinin ödüllendirilmesinden dolayı herkese teşekkür etti.

        Ödül törenine Şube Müdürü Abdulnasır Sever, Okul Aile Birliği Başkanı Aydın Durmuş da katıldı.

        (MSA-Y)

        09.06.2017 14:13:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler