Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım Kredi Kooperatifi, ortakları ile iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi ilçedeki ortakları ile birlikte iftarda buluştu.

        Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifinin geleneksel hale getirdiği iftar programı devam etti. Korkuteli Uzunoluk Mahallesi Zirai Donatım Kurumu deposunda gerçekleşen iftar programına, Tarım Kredi kooperatifi Antalya Bölge Müdür Yardımcı Sezai Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Seper, TERKİM Genel Müdürü Ersin Akkaya, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Belediye Başkan yardımcıları Hasan Önal, Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Korkuteli ilçe Müdürü Ayşe Dudu Kocabaş ve vatandaşlar katıldı.

        Korkuteli ilçe Müdürü Ayşe Dudu Kocabaş, "Emektar Türk çiftçisine hizmet eden Tarım Kredi Kooperatifleri ailesi olarak ne kadar gurur duysak azdır. Yönetim Kurulu olarak bizler, sizlerin Türk çiftçisine yaptığınız ve yapacağınız hayırlı her işin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Allah birliğimizi bozmasın, kurumumuzu başarılı etsin, ülkemizin bolluk ve bereketini artırsın" dedi.

        (AD-Y)

        09.06.2017 14:28:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler